Feestlocatie Limburg gezocht

Over precies vier maanden is het zo ver: het is dan exact 25 jaar geleden dat mijn man en ik in het huwelijksbootje stapten. Nu willen wij ons jubileum extra kracht bij zetten door een spetterend feest te organiseren. Alleen zijn we nog op zoek naar een locatie voor een feest. Aangezien de meeste van onze vrienden en familie afkomstig zijn uit de zuidelijke provincies geniet een feestlocatie Limburg of in Noord-Brabant de voorkeur. Heeft een van jullie een leuke suggestie?

Restaurant Soms

Na het lezen van de intro begrijpen jullie wel dat ik even misbruik maak van mijn macht. Normaal schrijf ik natuurlijk de informatieve blogs over Restaurant Soms en alles waar we tegenaan lopen. Maar vandaag blog ik dus even op persoonlijke titel. Hopelijk is dat niet iets waar jullie je aan storen.

Feestlocatie Limburg

Om dan maar gelijk even door te gaan op mijn vraag: als ik moet kiezen tussen Limburg en Brabant, ga ik het liefst voor een feestlocatie Limburg. In die provincie voel ik me het meest thuis, ook vanwege mijn wortels en geweldige jeugd die ik daar heb genoten. Dat ik nu net buiten die provincie woon, maakt voor mij niet zo gek veel uit.

Voorwaarden

Waaraan de feestlocatie Limburg moet voldoen? Allereerst wil ik dat er minimaal plek is voor zo’n 100 a 150 man. Zoveel mensen willen wij namelijk wel uitnodigen voor ons grote feest. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Niet alleen moeten de volwassenen kunnen genieten van een mooie locatie waar bijvoorbeeld gedronken en gefeest kan worden, ook voor de kinderen moeten er zat leuke dingen te doen zijn. Denk daarbij aan een speelhal of iets dergelijks.

Graag reactie

Heb jij een leuke feestlocatie Limburg? Laat je gegevens dan achter tussen de reacties, zodat ik contact met je op kan nemen. Alvast bedankt.